Bejelentés


kineziologiaerden www.kristaly-oldas.hu Tel: 0630/574-7725


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

 


  Fényes Erika Ramóna vagyok, One Brain konzultáns.


 Stressz oldással foglalkozom, más néven a kineziológia módszerével segítek a hozzám fordulóknak megtalálni önmagukat, megerősíteni önbizalmukat, felébreszteni testük öngyógyító folyamatait, és ez által a testi, lelki és szellemi harmónia állapotába kerülni.


1978.07.28-án születtem, Nagyváradon. 10 éves koromban települtünk át szüleimmel Magyarországra.Nagyváradon kezdtem, Maglódon fejeztem be az általános iskolát, majd Budapesten folytattam tanulmányaimat egy Kereskedelmi és Vendéglátó ipari Szakközépiskolában.


Önállóságra vágytam, ezért szüleim vállalkozásában kerestem a saját helyemet. Az én utam más – ez a gondolat egyre erősödött bennem az ezzel a munkával töltött tíz év alatt.


A természetgyógyászat felé vezető úton, édesapám súlyos betegsége indított el. A hivatásos gyógyítók már lemondtak róla, amikor megismerkedtünk egy holisztikus gyógyítóval. Ő hozta vissza édesapámat családja körébe.


Hitetlenség, a pozitív fordulatokkal szemben, tiltakozás, a „hókusz-pókusz” ellen. Válság a magánéletemben. Életem ebben az időszakában, ezek az érzések töltötték ki mindennapjaimat. Apukám bámulatos gyógyulása azonban meggyőzött! Van más választási lehetőség! Dacomat félretéve, felkerestem én is a „csodadoktort”. Nekem is segített, elindultam a saját, új Utamon!   


Pozitív szemléletű könyvek, meditációs gyakorlatok – így kezdődött. 2001-ben pedig már a Reiki I-II-es tanfolyamok hallgatója voltam. Ebben az évben, a magánéletemben is rám talált a boldogság. Megismertem a páromat, akivel immár 9 éve erősítjük egymást. Közös életünk értelme, két és fél éves kislányunk.


Életfeladatom felvállalása, hosszú megfontolás eredménye volt. Tettem egy négyéves kitérőt a Szent István Egyetem Gazdaság - és Társadalomtudományok Karán. 2009-ben diplomát szereztem vállalkozásszervező közgazdász szakon. Bizonyítási vágy motivált, megfelelni akarás a szeretteim felé. De a négy év alatt sokszor kérdeztem magamtól: „Mit keresek én itt?” Döntöttem, felvállalom vágyaimat, megvalósítom életfeladatomat!     


 Ezotériával, a lélekgyógyítás lehetőségeinek kutatásával, közel tíz éve foglalkozom. Magyarázatokat keresek, a ma még misztikusnak tűnő jelenségekre, és a végső nagy kérdésekre.


Mi életünk célja? Mi a dolgunk a világon? Honnan jövünk, és merre tartunk? Mi a végső valóság?


Mindig van hová fejlődnünk, de nem szabad elfeledkeztünk azokról sem, akiknek a mi segítségünkre van szükségük. A mi támogatásunkra, arra, hogy elindítsuk Őket saját útjukon!


Önbizalmamat megerősítve, mára eljutottam odáig, hogy magamat kiegyensúlyozott, céltudatos emberré formáltam. Ezt, a kineziológia segítségével értem el. Ezt a pozitív szemléletet, minél több, hozzám forduló embernek szeretném átadni.


Tanulmányaimat, Várhidi Ilonánál, a Subrosa Kineziológia- és Képességfejlesztő Központ alapítójánál  folytattam.


Tudásomat folyamatos továbbképzésekkel teszem naprakésszé. Új weboldalam címe: www.kristaly-oldas.hu


 
Bejelentkezés: 06-30/574-77-25


 


 
„Fény vagy te is, lobogj hát,
Melegíts és égess,
Hinned kell, hogy a világ
Teveled is ékes!”


(Tóth Árpád)


  


  


 


 


 


 


 


 Képgaléria

Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek


Szavazás


Linkek

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!